Bel ons tussen 9.00 en 13.00 op 070-205 47 50

Wethouder bezoekt Roze Plus Soos van Woej

Coming Out Day op 11 oktober is een internationale dag van aandacht en respect voor lesbische vrouwen, homoseksuele mannen, biseksuele, transgender en intersekse personen ( lhbtiq+). In dit kader bracht wethouder Astrid van Eekelen op vrijdagmiddag 7 oktober een bezoek aan de Roze Plus Soos bij Woej. Astrid van Eekelen: “Wat een mooi initiatief is de Roze Plus Soos! Ik vond het erg leuk om er een keer bij aanwezig te zijn. Het is erg belangrijk dat jong én oud in onze gemeente zich veilig en geaccepteerd voelt, op wie je ook valt, hoe je je ook voelt en waar je ook bent.”

De Roze Plus Soos is al 19 jaar een gezellige ontmoetingsplaats voor lhbtiq+ ouderen. Tijdens de Soos, die plaatsvindt in een kleurig versierde zaal, ontmoeten ouderen elkaar en doen sociale contacten op.
De focus ligt op een gezellige middag voor ouderen met dezelfde interesse en achtergrond. Er is vaak een thema zoals een optreden door de vrijwilligers, een quiz, samen zingen of spelletjes doen. Uiteraard met een hapje en een drankje. Afgelopen zomer is er een gezellige barbecue georganiseerd, wat een groot succes was!

U bent van harte welkom, ook om vrijblijvend een keertje te komen kijken!

Roze Plus Soos:

Elke 1e vrijdagmiddag van de maand van 13.30 tot 16:30 uur

Wijk- en dienstencentrum De Plint
Prins Frederiklaan 7
2263 GZ Leidschendam

Toegang : € 5,- per bijeenkomst, inclusief koffie met iets lekkers en een hapje.


Wethouder Astrid van Eekelen bij de Roze Plus Soos
Foto: Ap de Heus