Bel ons tussen 9.00 en 13.00 op 070-205 47 50

Valentijnsactie Woej – Liefde voor je buurt

PERSBERICHT

Op Valentijnsdag, 14 februari, geven geliefden elkaar extra aandacht met cadeautjes, bloemen of kaarten als blijk van waardering. Niet iedereen heeft een geliefde, wel wonen we in een straat waar we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Woej beseft dat juist in deze tijd aandacht voor elkaar heel belangrijk is. Daarom is Valentijnsdag ook een dag om aandacht te geven aan de mensen bij jou in de buurt. Buren die tijdens de coronacrisis mooie buurtinitiatieven bedenken,  elkaar spontaan te hulp schieten voor een boodschap, een maaltijd of een kletspraatje. Of juist de mensen die veel alleen zijn en behoefte hebben aan aandacht en contact.

Wat kun je op Valentijnsdag voor hen doen om deze dag een gouden randje te geven? Natuurlijk zijn er veel beperkingen in deze coronatijd, maar het gaat vaak maar om een klein gebaar. Zoals bijvoorbeeld met iemand (video)bellen, een wandeling maken of een bloemetje brengen. Laat je eigen creativiteit de vrije loop.

Actie
Stuur vóór 20 februari een mail naar media@woej.nl  met als onderwerp  ‘Liefde voor je buurt actie’.  Vermeld daarin wie je liefste buur is en wat jij voor degene hebt gedaan op Valentijnsdag. Ook graag je naam, adres en telefoonnummer toevoegen en eventueel een foto van de actie, die op social media geplaatst mag worden.

De drie meest inspirerende “Liefde voor je buurt” acties krijgen een attentie thuisgestuurd. Woej neemt daarvoor contact met je op.