Bel ons tussen 9.00 en 13.00 op 070-205 47 50

Theateruitjes met busvervoer met Woej Cultuurmenu 55+

Het Woej Cultuurmenu 55+ voor de maanden april t/m juni 2020 ligt klaar!

Enkele malen per jaar organiseert Woej voor inwoners van Leidschendam-Voorburg een leuk en afwisselend cultureel programma met voorstellingen voor ouderen die graag naar het theater gaan. Ook voor april t/m juni is er een aantrekkelijk programma: cabaret, klucht en muziek in verscheidene stijlen. Het programma is geheel verzorgd: de activiteiten omvatten vervoer met Woej-busjes (u wordt thuis opgehaald en ook weer teruggebracht), begeleiding in het theater, koffie/thee vooraf en een consumptie in de pauze of na afloop. Per voorstelling is het aantal deelnemers beperkt.
Wie de afgelopen maanden heeft deelgenomen kreeg het nieuwe programma automatisch toegezonden; nieuwe geïnteresseerden kunnen het programma telefonisch opvragen, of afhalen in het wijk- en dienstencentrum. U kunt ook kijken op de website op: www.woej.nl/cultuurmenu

Interesse? De inschrijving sluit 12 maart, dus wacht U niet te lang!
U kunt ook gebruikmaken van het online inschrijfformulier. Kijk hiervoor op www.woej.nl/cultuurmenu.
Voor toezending van het programmaboekje of voor inlichtingen kunt u bellen naar Woej, telefoon 070 – 205 47 50, op werkdagen tijdens kantooruren.
Een programmaboekje zelf ophalen kan bij WDC Oranjehoek, Oranje Nassaustraat 1 in Voorburg. Ook bij WDC De Plint en WDC De Groene Loper zijn programmaboekjes beperkt verkrijgbaar.