Bel ons tussen 9.00 en 13.00 op 070-205 47 50

Theateruitjes met busvervoer – het Woej Cultuurmenu 55+

Het Woej Cultuurmenu 55+ voor de maanden februari/maart 2019 is in voorbereiding!

Vier maal per jaar organiseert Woej voor inwoners van Leidschendam-Voorburg een tweemaandelijks leuk en afwisselend cultureel programma met zes voorstellingen voor ouderen die graag naar het theater gaan. Ook voor februari-maart is er een aantrekkelijk programma: cabaret, opera, musical, show en toneel.

Het programma is geheel verzorgd: de activiteiten omvatten vervoer met Woej-busjes (u wordt thuis opgehaald en ook weer teruggebracht), begeleiding, koffie/thee vooraf en een consumptie in de pauze of na afloop. Maar wij kunnen uw deelname niet garanderen want het maximum aantal deelnemers aan een voorstelling is beperkt tot 16!

Wie de afgelopen maanden heeft deelgenomen, krijgt het nieuwe programma automatisch toegezonden in de loop van december. Nieuwe geïnteresseerden kunnen het telefonisch opvragen. En zelf afhalen kan vanaf 18 december.

Interesse? De inschrijving sluit 6 januari, dus wacht U niet te lang!
Bel voor toezending van het programmaboekje of voor inlichtingen naar Woej WDC Oranjehoek op werkdagen tijdens kantooruren, tel: 070 205 47 50.
Ophalen kan natuurlijk ook vanaf 18 december: bij WDC Oranjehoek, Oranje Nassaustraat 1, Voorburg, en in beperkt aantal aanwezig bij WDC De Plint en WDC De Groene Loper.
Houdt u wel rekening met sluiting rond Kerst en Nieuwjaar.