Bel ons tussen 9.00 en 13.00 op 070-205 47 50

Ria de Roos presenteert schilderijen tijdens expositie in wijk- en dienstencentrum De Plint

Persbericht

Ria de Roos schildert al haar hele leven. Zij begon al op haar 6e levensjaar te tekenen in haar eerste schriftje. Ondanks haar enorme productiviteit, heeft zij haar werk nooit eerder tentoongesteld.

Deze eerste tentoonstelling van haar bestaat uit werkstukken die abstracte beelden weergeven in sprekende kleuren. Ze geeft de werkstukken puur vanuit haar eigen gevoel weer. De materialen die ze gebruikt zijn acrylverf, soms ook oliepastels. Ze is een echte autodidact. Haar fantasie is daarbij een onuitputtelijke bron, die altijd “aan” staat. Die bron laat zich ook niet hinderen door haar woordblindheid, om toch met teksten bezig te zijn. Die zijn gebundeld in het begeleidende boekje.

Dat zij nu, in haar 76e levensjaar, een expositie kan openen met eigen werk, vervult haar met een enorme trots en levensvreugde: “Je bent dus echt nooit te oud om iets voor de eerste keer te doen”.

Zij hoopt dan ook dat anderen zich geïnspireerd voelen door haar expositie. “Mensen hebben zoveel onbenutte talenten, en soms lukt het je niet om hier zelf invulling aan te geven. Mede door de ondersteuning van de medewerkers van Woej, zie ik dat er nog zoveel te halen valt uit het leven!”

Ze werkt iedere dag met veel plezier aan haar creativiteit.

Hopelijk kunt u daar ook van genieten! U bent van harte uitgenodigd de vernissage bij te wonen.

De schilderijen van Ria de Roos zijn tot 8 december te zien en te koop in de Plint. Ria doneert de opbrengst van de verkoop aan de Voedselbank van Leidschendam.

Wanneer en waar?

De vernissage vindt plaats op vrijdag 21 oktober om 16:00 uur in wijk- en dienstencentrum De Plint, Prins Frederiklaan 7, Leidschendam.

Deze vernissage wordt mede mogelijk gemaakt door Vlietwensen.