Bel ons tussen 9.00 en 13.00 op 070-205 47 50

Paaspakketjes Middin voor Woej

In de week voor Pasen zijn op initiatief van MVOorburg 350 paaspakketjes uitgereikt. Aan bewoners en zorgverleners van zorgcentrum Vliethof, cliënten van de voedselbank en Woej, locatie de Plint en de Groene Loper. De paaspakketjes werden door medewerkers van Woej uitgedeeld bij de koffie-to-go die Woej elke week op twee locaties organiseert. Ook gingen er nog 40 pakketjes mee met de maaltijden die aan huis worden bezorgd.

De pakketjes bestonden uit diverse mooie paasartikelen, zoals kaarsen en houten woonaccessoires, gemaakt door cliënten van Middin. Deze zorgorganisatie ondersteunt mensen met een beperking. Door steun van Vlietwensen, die deze actie financieel mogelijk heeft gemaakt, kan Middin met de opbrengsten van de producten weer nieuwe materialen kopen voor hun cliënten

MVOorburg is een burgerinitiatief en biedt met concrete projecten hulp dicht bij huis. De initiatiefnemers willen mensen die dat nodig hebben een steuntje in de rug geven.  En invulling geven aan een duurzaam Voorburg. Daarbij proberen zij zoveel mogelijk mensen en organisaties in de omgeving te verbinden en enthousiasmeren om hier hun steentje aan bij te dragen en zo een groot bereik te krijgen. Woej ondersteunt dit burgerinitiatief van harte!