Bel ons tussen 9.00 en 13.00 op 070-205 47 50

Op dinsdagmiddag 28 mei is er weer Mantelzorgcafé

Zoals altijd kunt u, als mantelzorger van een naaste met een psychische kwetsbaarheid, een chronische ziekte of een lichamelijke- en/of verstandelijke beperking, terecht voor informatie, een luisterend oor dan wel het onderling uitwisselen van ervaringen. 

Mantelzorgcafé op dinsdagmiddag 28 mei heeft als thema ‘zorgen voor een naaste met een niet aangeboren hersenletsel’. Medewerkers van WZH geven informatie over NAH en wat voor mogelijkheden er zijn aan professionele ondersteuning. U kunt uw vragen stellen en ervaringen uitwisselen. 

Dus zorgt u voor een naaste en wilt u andere mantelzorgers ontmoeten? Dan ontvangen wij u graag in wijkcentrum Woej De Oranjehoek, Oranje Nassaustraat 1 in Voorburg. De inloop is vanaf 12.00 uur en het programma duurt van 12.30 tot 14.00 uur. Daarna kunt even nog napraten.  Aanmelden is niet nodig en voor de lunch wordt gezorgd. We zien uit naar uw komst!  

Vrij parkeren kan in de omgeving. Met OV bereikbaar via bus 23, 45 en 46 en station Voorburg. 

Het Mantelzorgcafé vindt elke vierde dinsdagmiddag van de maand plaats, op initiatief van Woej, Florence, en Woonzorgcentra Haaglanden. Met als doel het samenbrengen en ondersteunen van mantelzorgers in Leidschendam-Voorburg. 

 Voor meer informatie kunt u terecht bij: Woej  0702054750, optie 5