Bel ons tussen 9.00 en 13.00 op 070-205 47 50

NIEUW: activiteiten over en voor geheugen(klachten)

In wijkcentrum Oranjehoek te Voorburg (ingang Oosteinde) zijn er nieuwe activiteiten voor mensen met geheugenklachten uit Leidschendam-Voorburg. Vanuit WZH, Florence en Woej wordt er gestart met een Geheugenspreekuur en de Studiekring.

Geheugenspreekuur
Elke 2e en 4e woensdag van de maand is er een geheugenspreekuur voor inwoners van de gemeente. De dementieconsulent geeft antwoord op uw vragen over leven met geheugenklachten of beginnende dementie. U bent zonder afspraak welkom tussen 12.30-13.30 uur in wijkcentrum Oranjehoek te Voorburg (ingang Oosteinde). Het spreekuur is kosteloos. Het eerstvolgende spreekuur is op 28 februari 2024.

Studiekring
In maart 2024 start in wijkcentrum Oranjehoek ook een Studiekring voor thuiswonende, hoogopgeleide mensen met geheugenklachten of beginnende dementie. Met gelijkgestemden kan men er praten over zelf gekozen onderwerpen zoals de actualiteit, cultuur of een gemaakte reis.

Deze activiteiten maken deel uit van het Odensehuis dat Woej in 2024 opent in de gemeente Leidschendam-Voorburg. Thuiswonende mensen met geheugenklachten of (beginnende) dementie en hun mantelzorgers kunnen in dit inloophuis terecht om te ontmoeten, leren van elkaar en samen activiteiten te ondernemen.

Voor meer informatie en voor het eventueel voorleggen van ideeën over nieuwe activiteiten, kunt u terecht bij:

Lonneke de Vries, coördinator OdenseHuis –Woej, telefoon 06-395 128 52, odensehuis@woej.nl

Carla Hoovers, communicatie Woej, telefoon 06-395 128 55.