Bel ons tussen 9.00 en 13.00 op 070-205 47 50

Nieuw seizoen bij Woej:  cursussen en activiteiten starten weer

Persbericht

Zin om iets nieuws te leren, creatief of sportief bezig te zijn of gewoon  gezellig langs te komen? Na onze gedeeltelijke zomerstop gaat Woej weer volledig open vanaf maandag 29 augustus. In onze wijk- en dienstencentra De Plint,  De Groene Loper en Oranjehoek zijn er van maandag tot en met vrijdag dagelijks activiteiten en cursussen waaraan u deel kunt nemen. Maar ook als u geen activiteit of cursus volgt bent u van harte welkom! U kunt altijd gewoon binnenlopen voor een kopje koffie of thee en een praatje.

Een greep uit het aanbod

Wilt u uw creativiteit uitdagen dan kunt u schilderen, tekenen, boetseren, edelsmeden of creatief zijn met naald en draad.

Er zijn gratis Nederlandse taallessen te volgen.

Ook wanneer u wat vaardiger wilt worden op de computer, tablet op smartphone bent u van harte welkom.

Daarnaast kunt u deelnemen aan sportactiviteiten. Wij bieden diverse activiteiten, zoals yoga, mindfulness, pilates, tafeltennis, meer bewegen voor ouderen, biljarten, koersbal en line dance. Alle activiteiten zijn geschikt voor beginners en gevorderden. Bent u nog zoekende naar wat het beste bij u past, dan kunt u vrijblijvend en gratis een les meedoen. Alle activiteiten worden onder begeleiding van een deskundige docent gegeven.

Bent u op zoek naar meer contact met uw buurtgenoten, dan zijn er per week tal van eet- en koffiemomenten en buurtinitiatieven, zowel bij De Groene Loper als  De Plint, waar u aan kunt deelnemen.

Hoe kunt u zich aanmelden voor een cursus?

U kunt zich aanmelden via onze website www.woej.nl Hier kunt u ook ons hele aanbod bekijken.

Het is ook mogelijk om langs te gaan bij één van onze wijkcentra en u daar in te schrijven.

Voor meer informatie kunt u bellen met 070 – 205 47 50 van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 13:00 uur.

Wijk- en dienstencentrum De Plint, Prins Frederiklaan 7 in Leidschendam
Wijk- en dienstencentrum De Groene Loper, van Royenstraat 2 in Voorburg
Wijk- en dienstencentrum Oranjehoek, Oranje Nassaustraat 1 in Voorburg

We hopen u snel te ontmoeten! Woej is er voor iedereen.

Naast de cursussen en activiteiten bieden we nog veel meer zoals vervoer, advies, hulp en ondersteuning voor iedereen in de gemeente. Zie onze website: www.woej.nl