Bel ons tussen 9.00 en 13.00 op 070-205 47 50

Meedoen in de Moezzztuin?

Van al dat binnen zitten werden we de afgelopen tijd niet altijd even blij. Wat veel mensen in deze tijd wel hebben ervaren is dat het energie geeft om een frisse neus te halen. Lekker even wandelen, fietsen of gewoon op een bankje buiten zitten. Nu het mooie weer zich weer wat vaker laat zien, zijn er steeds meer mogelijkheden wat buiten te doen.

Een mooie buitenactiviteit die Woej te bieden heeft, is het tuinieren op de tuinvereniging Nicolaas Beetslaan. We huren daar een aantal tuinbakken en gaan deze vullen met allerlei kruiden en plantjes. Een mooie plek creëren waar we ook even tot rust kunnen komen. Dit doen we samen met Middin, buurtbewoners en de vrijwilligers van Woej. Samen zaaien, planten en oogsten. Voordeel is ook dat we de opbrengsten kunnen gebruiken bij alle eetprojecten die we hebben.

We kunnen niet wachten tot onze locaties weer opengaan en we verse muntthee kunnen aanbieden.

Vindt u het leuk om met planten, kruiden en bloemen te werken? Wij zoeken nog vrijwilligers om mee te helpen bij de moezzztuin.

Ook zijn we op zoek naar materialen zoals een gieter, kleine hark, schepje, stukken stof en dat soort zaken. Ook de moestuintjes van AH sparen we. Spaart u mee? Wilt u meer weten, bel naar Jessy Crul, 06 – 300 498 63 of mail Jessy.crul@woej.nl

Bekijk hier de moezzztuin flyer