Bel ons tussen 9.00 en 13.00 op 070-205 47 50

Mantelzorgcafé MOM op 23 mei: walk en talk

Persbericht

De deuren van het mantelzorgcafé ‘MOM’(Mantelzorgers ontmoeten Mantelzorgers) staan op dinsdag 23 mei weer voor u open. Als mantelzorger kunt u deze avond terecht voor informatie, een luisterend oor en het onderling uitwisselen van ervaringen.

Het thema van deze avond is ‘walk en talk’    

Tijd voor jezelf nemen. Ontspannen. In contact komen met andere mantelzorgers. Dat zijn onderwerpen die regelmatig voorbijkomen. Vandaag passen we die onderwerpen toe doordat we heerlijk in de buitenlucht gaan wandelen. Slecht weer? Ook dan gaat het mantelzorgcafé door, met een aangepast programma. De avond sluiten we af met een hapje en drankje.

Het mantelzorgcafé vindt elke vierde dinsdagavond van de maand plaats bij Wijkvereniging Damsigt (de Boot), Duivesteijnstraat 22 in Voorburg. Het mantelzorgcafé  is een initiatief van Woej, Florence, en Woonzorgcentra Haaglanden met als doel het samenbrengen en ondersteunen van mantelzorgers in Leidschendam-Voorburg. Dus zorgt u voor een naaste? Kom dan langs voor een drankje, praktische informatie en steun. Inloop vanaf 19.00 uur. Het programma begint om 19.30 uur en eindigt om 21.00 uur. Aanmelden is niet nodig. We zien uit naar uw komst!

Voor meer informatie kunt u terecht bij: Wietske de Kat (Woej) 06 302 618 14 of wietske.dekat@woej.nl