Bel ons tussen 9.00 en 13.00 op 070-205 47 50

Mantelzorgcafé ‘MOM’ (Mantelzorgers ontmoeten Mantelzorgers)

Persbericht

Op dinsdag 25 april wordt er weer een mantelzorgcafé georganiseerd. U, als mantelzorger, kan deze avond terecht voor informatie, een luisterend oor en het onderling uitwisselen van ervaringen. Dit alles onder het genot van een kopje koffie met iets lekkers.

Het thema deze avond is “omgaan met verlies”

Een geestelijk verzorger gaat in gesprek over verlies. Bij verlies denken we vaak aan overlijden. Het is breder dan dat. Een vorm van verlies is ook afnemende gezondheid van degene voor wie je zorgt. Dat zorgt ervoor dat dat je het beeld van de toekomst wat je had, los moet laten en anders in gaat vullen.

Het Mantelzorgcafé vindt elke vierde dinsdagavond van de maand plaats bij Wijkvereniging Damsigt (de Boot), Duivesteijnstraat 22 in Voorburg. Het mantelzorgcafé  is een initiatief van Woej, Florence, en Woonzorgcentra Haaglanden met als doel het samenbrengen en ondersteunen van mantelzorgers in Leidschendam-Voorburg. Dus zorgt u voor een naaste? Kom dan langs voor een drankje, praktische informatie en steun. Inloop vanaf 19.00 uur. Het programma begint om 19.30 uur en eindigt om 21.00 uur. Aanmelden is niet nodig. We zien uit naar uw komst!

Voor meer informatie kunt u terecht bij:
Wietske de Kat (Woej) 06 30261814 of wietske.dekat@woej.nl