Bel ons tussen 9.00 en 13.00 op 070-205 47 50

Hoera! Woej heeft weer een website!

We hebben jullie lang in spanning gehouden met de nieuwe website! Inmiddels is de nieuwe website gereed. Na maanden van puzzelen, informatie vergaren, ons aanbod bekijken en hard werken achter de schermen kunnen we daar nu de vruchten van plukken.

Wij zijn heel trots op het resultaat! Op deze website vindt u het gehele aanbod dat Woej voor de bewoners van Leidschendam-Voorburg beschikbaar heeft. Houd de website in de gaten want hier zullen wij nieuwe diensten en nieuws vanuit de organisatie met u delen. Bekijk ook zeker de activiteitenkalender. Want Woej biedt niet alleen diensten aan maar ook een heleboel leuke activiteiten. In de activiteitenkalender vindt u ons gehele aanbod en kunt u filteren op uw voorkeuren. Wilt u weten wat er in Leidschendam te doen is voor ouderen? Of misschien wilt u juist weten wat er voor kinderen te doen is in Voorburg. U vindt het in de activiteitenkalender!

Het kan natuurlijk zijn dat u iets mist op de website. U kunt altijd contact opnemen via info@woej.nl of tussen 9.00 en 16.00  op telefoonnummer 070 205 47 50.