Bel ons tussen 9.00 en 13.00 op 070-205 47 50

Het Alzheimer Café Leidschendam-Voorburg gaat weer beginnen

“Door corona bevinden we ons in een paar maanden tijd in een hele andere wereld.”

Wij snappen uw ongerustheid met betrekking tot het coronavirus en juist daarom willen we u uitnodigen om hierover te komen praten. Hoe is het nu met u? Laten we met elkaar praten over wat er is verandert en vooral hoe u dat heeft ervaren. Voor uzelf, maar ook voor de mensen met dementie in uw omgeving. 

Op dinsdag 8 september om 19.30 uur, praten we met elkaar over dit onderwerp. En u ontvangt handvatten om afwegingen te kunnen maken. Uiteraard is er ook voldoende ruimte om vragen te stellen.

CORONAMAATREGELEN
In verband met de coronamaatregelen is er een maximum van 20 bezoekers die wij in ons Alzheimer Café kunnen ontvangen. Wij moeten u dan ook vragen om zich vooraf aan te melden. Zo voorkomt u dat u voor een dichte deur staat. 

AANMELDEN
Aanmelden kan door, voor 7 september, een e-mail te sturen naar: cvdam@wzh.nl of door te bellen naar: Conny van Dam, voorzitter Alzheimer café, tel. 0622442139, ook als u vragen heeft over het bovenstaande.

Mantelzorgers, mensen met dementie en professionals zijn vanaf 19.15 uur van harte welkom in woonzorgcentrum De Mantel, Klaverweide 54, 2272 BV Voorburg. De toegang is gratis.

Alzheimer Café Leidschendam- Voorburg
Het Alzheimer Café Leidschendam-Voorburg is een lokaal ontmoetingspunt voor mensen met dementie, familie, naasten, hulpverleners, studenten en andere betrokkenen of geïnteresseerden. Maandelijks geeft een deskundige binnen een bepaald thema uitleg en beantwoordt vragen. Dit alles in een ontspannen sfeer. Verder is er informatie aanwezig over de mogelijkheden voor hulp- en dienstverlening.

Het Alzheimer Café Leidschendam-Voorburg  is een samenwerkingsproject van Alzheimer Nederland – regioafdeling Haaglanden, Florence, Welzijn Oud en Jong (Woej) en WoonZorgcentra Haaglanden (WZH).

Bereikbaarheid
Woonzorgcentrum De Mantel is bereikbaar met: Tram 6 en 2, 4 en 3, 9, Metro E.
De Mantel beschikt over ruime parkeergelegenheid.