Bel ons tussen 9.00 en 13.00 op 070-205 47 50

Gemeente zet mantelzorgers in het zonnetje

Zorgt u voor een ander? Meld u aan voor de Mantelzorgwaardering of de Dag van de Mantelzorg.

Mensen die zorgen voor een ander zijn onmisbaar in onze samenleving. De gemeente Leidschendam-Voorburg zet alle mantelzorgers die zorgen voor iemand in onze gemeente dan ook graag in het zonnetje. Dus iedereen die onbetaald zorgt voor (chronisch) zieke, gehandicapte of hulpbehoevende familieleden, vrienden of buren.

Dag van de Mantelzorg

Op zaterdag 12 november worden mantelzorgers in het zonnetje gezet met een brunch en leuke activiteiten. Dit is van 11:00 tot 16:00 uur bij het Raadhuis aan het Raadhuisplein 1 in Leidschendam. U kunt zich tot en met 27 oktober aanmelden via www.lv.nl/dagvandemantelzorg.

Mantelzorgwaardering

U kunt zich tot en met 13 november 2022 aanmelden voor de mantelzorgwaardering via www.lv.nl/mantelzorgwaardering. U ontvangt dan in december 2022 per post een cadeaubon. Voorwaarde om in aanmerking te komen voor de mantelzorgwaardering is dat u als mantelzorger zorgt voor iemand die in Leidschendam-Voorburg woont.

Heeft u hulp nodig bij het invullen van de formulieren? Of heeft u andere vragen over de mantelzorgwaardering? Neem dan contact op met het Sociaal Servicepunt via telefoonnummer 070 205 70 00.