Bel ons tussen 9.00 en 13.00 op 070-205 47 50

Een voorzichtige start kidsclub Groene Loper

Dat kinderen en ouders op woensdag worden ontvangen door onze vrijwilligers op de Groene Loper was tot voorheen de normaalste zaak van de wereld. Al jarenlang wordt er elke woensdag een activiteit verzorgd voor de kinderen uit Voorburg. Dat dit ineens moest stoppen vanwege het coronavirus was voor veel kinderen, ouders en vrijwilligers een hele omslag. Ruim 2 maanden konden vrijwilligers en kinderen elkaar niet zien of lekker met elkaar knutselen, bakken en spelletjes doen. Een gemis! Wat een blijdschap was er woensdag 27 mei tijdens een voorzichtig eerste contactmoment. De kinderen hadden via Facebook en mail een knutselopdrachtje voor thuis gekregen wat ze konden laten zien. Anders dan anders weliswaar maar wat leuk dat kinderen hebben meegedaan en dit vol trots lieten zien. De vrijwilligers hadden een leuk knutselpakketje gemaakt om aan de kinderen mee te geven voor volgende week inclusief een nieuwe knutselopdracht voor thuis.

Dus kinderen en ouders, knutselen maar en tot volgende week tussen 14:00 en 15:00 uur buiten voor de Groene Loper!

Planning nu is dat de reguliere kinderactiviteit van de Kidsclub Groene Loper (uiteraard uitgevoerd volgens de regels van het RIVM) weer start op 10 juni.

Alle kinderen uit Voorburg zijn dan welkom tussen 15:00 en 16:30 uur op de Groene Loper, van Royenstraat 2. Let op, er is een max. aantal deelnemers.