Bel ons tussen 9.00 en 13.00 op 070-205 47 50

Dag van de Mantelzorg

Vandaag is de dag dat mantelzorgers extra aandacht krijgen. Dit zijn de onzichtbare helden van de samenleving. In Nederland zijn er 4,4 miljoen mantelzorgers. Soms nog naast een eigen gezin, baan of voor jonge mantelzorgers naast school. Vaak voelt het niet als mantelzorg omdat het vanzelfsprekend is om voor je partner of oude(r)s te zorgen. Toch is het wel mantelzorg. En het kan soms best zwaar zijn.

Woej ondersteunt bij zorgen voor een ander

Zorgt u voor een ander, bent u zelf mantelzorger of kent u iemand die langdurig of intensief voor een familielid, vriend of buur zorgt? Dan weet u ook vast dat het geven van mantelzorg niet altijd eenvoudig is. Soms is het lastig vanwege een ziekte, bijvoorbeeld alzheimer of vanwege de combinatie met werk, gezin en vrije tijd.

Woej biedt ondersteuning voor iedereen die voor een ander zorgt. Sociaal werkers geven advies en informatie en kunnen u ondersteunen bij het zorgen voor uw naaste.

Advies of een persoonlijk gesprek? 

Behoefte aan een persoonlijk gesprek? Neem dan contact op met een van de sociaal werkers van Woej, bel 070 – 205 47 50 of stuur een e-mail naar mantelzorgondersteuning@woej.nl. U kunt op korte termijn terecht en u hoeft voor deze gesprekken niet te betalen.