Bel ons tussen 9.00 en 13.00 op 070-205 47 50

Computerlessen Woej weer van start

PERSBERICHT

 Wilt u meer uit uw computer, tablet of smartphone halen, zoals leren beeldbellen, e-mails versturen, berichten plaatsen op sociale media of veilig informatie op internet zoeken? Of heeft u zelf specifieke vragen over het werken met computers? Dan kunt u zich vanaf nu aanmelden en als u wilt snel starten met de lessen. U krijgt individuele begeleiding van een van onze vrijwilligers.

Zeker de afgelopen tijd hebben we nog meer ervaren hoe handig het kan zijn om een computer in te zetten voor verschillende doeleinden. De computer kan echt iets toevoegen in het dagelijkse leven. Woej krijgt er regelmatig vragen over. Toch is het niet voor alle mensen vanzelfsprekend om een computer te gebruiken. Immers, je moet weten hoe het werkt! En dat is soms nog een heel gepuzzel. Het is veel makkelijker om dat onder begeleiding te doen en ter plekke al uw vragen te kunnen stellen. Bij Woej zetten vrijwilligers zich in voor mensen die computervragen hebben en die graag hun vaardigheden willen ontwikkelen. Iedereen kan er aan mee doen.

Wanneer en waar?

De lessen duren een uur en vinden plaats op maandag tot en met vrijdag, op verschillende dagdelen. U kunt hiervoor terecht in wijk- en dienstencentrum De Plint, Prins Frederiklaan 7 in Leidschendam en wijk- en dienstencentrum De Groene Loper, van Royenstraat 2 in Voorburg.

Kosten

De eerste les is gratis, daarna betaalt u 12 euro voor 6 lessen.

Aanmelden en informatie

Aanmelden of meer informatie vragen kan via 070 – 205 47 71 (De Plint, Leidschendam) of 070 – 205 47 62 (De Groene Loper, Voorburg). Of kom langs op een van onze locaties.

Na aanmelding maken we een afspraak met u om een goed beeld te krijgen van wat u wilt leren. De lessen kunnen daar dan zo goed mogelijk op aansluiten.