Bel ons tussen 9.00 en 13.00 op 070-205 47 50

Buurtkoelkast op De Groene Loper is in gebruik genomen

Vrijwilliger George knipte op 2 februari het lintje door om de buurtkoelkast op wijk- en dienstencentrum De Groene Loper in gebruik te nemen. Het is een openbare koelkast waar iedereen die voedsel over heeft iets in kan zetten. Mensen die het goed kunnen gebruiken, kunnen dat dan gratis meenemen.  Er zitten al enkele lekkere maaltijden in zoals hutspot met spekjes en bloemkool, maar dat kan elke dag verschillen.

De buurtkoelkast is een ideale manier om eten te delen en voedselverspilling tegen te gaan. Het idee van de buurtkoelkast kwam van een wijkbewoonster. De koelkast is geschonken door Wooninvest. U kunt terecht bij de buurtkoelkast van maandag tot en met vrijdag van 9.00 – 17.00 uur. Adres: Van Royenstraat 2 in Voorburg.

Dus gooi geen eten weg, maar maak iemand anders er blij mee. Dit geldt ook voor supermarkten en restaurants die producten over hebben.

Wilt u de buurtkoelkast sponsoren of heeft u een idee om de koelkast gevuld te houden? Stuur dan een mail naar info@woej.nl of Kajol.gajadhar@woej.nl. Dan nemen wij contact met u op.