Bel ons tussen 9.00 en 13.00 op 070-205 47 50

Bus 47 van Woej breidt ritten uit

PERSBERICHT

Sinds maandag 30 augustus heeft Woej de dienstregeling van bus 47 uitgebreid met meer dagelijkse ritten. In plaats van vier rondes, rijdt de bus zes rondes per dag, van maandag t/m vrijdag.

De eerste ronde start vanaf halte Duivenvoorde om 08:15 uur naar De Star in Leidschendam-Zuid en retour. De laatste rit eindigt om 17.10 uur bij halte Duivenvoorde. De bus komt onder andere langs WZH Prinsenhof, ziekenhuis Antoniushove,  the Mall of the Netherlands en de sluisjes in Leidschendam.

Het volledige rooster staat op woej.nl onder: woej.nl/themas/vervoer/bus-47-2/

Voor wie?
Bus 47 wordt verzorgd door Woej met een team vrijwilligers. De bus rijdt in het bijzonder voor inwoners van Leidschendam-Zuid en de senioren in Woonoord en Duivenvoorde, Mariënpark en de wijk Prinsenhof. Vooral ouderen en mensen die minder goed ter been zijn maken er gebruik van, maar ook met een inklapbare kinderwagen bent u welkom om in te stappen.

Lid worden van Woej
Om gebruik te kunnen maken van bus 47 moeten reizigers lid zijn van de Vrijwillige Vervoersdienst van Woej. Dit kost € 22,50 per jaar. U betaalt hiervoor slechts eenmaal per woonadres. Een enkele reis met bus 47 kost € 1,-.

Aanmelden voor het lidmaatschap kan via een formulier op de website (woej/vervoer/abonnee-worden) of op een van onze wijk- en dienstencentra.

Vervoer van deur tot deur
Het lidmaatschap van de Vrijwillige Vervoersdienst geeft u óók het recht gebruik te maken van de andere vervoersdiensten van Woej. Het particuliere vervoer en het rolstoelvervoer dat u van huis naar een door u gewenst adres en weer terug brengt tegen een gereduceerd tarief.

Wij houden ons aan de geldende regels van het RIVM, dit voor de veiligheid van u en onze chauffeurs. Dit houdt in dat passagiers verplicht zijn om een mondkapje te dragen in de bus. De rit dient gepast betaald te worden aan de chauffeur. Heeft u vragen? Neem dan contact op met Woej vervoer 070 – 205 47 80.