Bel ons tussen 9.00 en 13.00 op 070-205 47 50

Burendag Voorburg 2021

Waarom vieren we burendag? Het uitgangspunt van de burendag is en blijft natuurlijk dat buren die dag een gezellige middag  samen beleven. Onder het genot van een kopje koffie en wellicht een goede actie voor de buurt. Maar buurten worden ook (nog)  leuker, socialer en veiliger als buren elkaar ontmoeten, elkaar helpen en zich samen inzetten voor de buurt!

Inmiddels is het een traditie dat Woej met de partners van Bovenveen Samen (Middin, Koningkerk, Tuinvereniging Nicolaas Beetslaan en  Fenomeen Bovenveen) activiteiten bedenkt om samen wat te kunnen bieden op de landelijke burendag.

Er was bij alle partners iets te beleven op zaterdag 25 september. Van een rondje langs de locaties in Bovenveen, een springkussen, live muziek, speelgoedmarkt en informatiekraam bij de Koningkerk tot een rondleiding en verkoop van verse honing bij de tuinvereniging Nicolaas Beetslaan. Bij Trefpunt Middin en Woej De Groene Loper was er koffie en thee met iets lekkers en waren er leuke activiteiten voor de kids.

Op De Groene Loper organiseerde De kidsclub Groene Loper een creatieve activiteit voor jong en oud. Op een houten bordje kon er een mooi sjabloon gemaakt worden met verf. Mensen gingen lekker aan de slag en de resultaten mochten er zeker zijn! Er was een gezellige aanloop van mensen die meededen en mensen die wat wilden weten over het aanbod in het wijkcentrum.

Kortom, een geslaagde burendag 2021. Wij hopen volgend jaar weer in volle glorie samen burendag te vieren. Dank aan alle vrijwilligers die mee hebben geholpen om het een succes te maken!