Bel ons tussen 9.00 en 13.00 op 070-205 47 50

Beperkte openstelling Woej in de zomer

PERSBERICHT

Woej is van 18 juli tot en met 26 augustus van maandag tot en met vrijdag beperkt geopend. Wijk- en dienstencentrum De Groene Loper is open van 9.00 – 15.00 uur, wijk- en dienstencentrum De Plint van 9.00 – 14.00 uur. Er is dan ook geen avond-openstelling.

Veel Woej-activiteiten hebben in deze periode een zomerstop. Het gaat dan om activiteiten op het gebied van sport, creativiteit, taallessen en dergelijke. Ook de Kledingbank is gesloten van 25 juli tot en met 14 augustus.

Activiteiten als koffie drinken, maaltijden, Sociaal Servicepunt, de Sociaal Juridische Dienst, wandelclub en bewonersinitiatieven gaan binnen de openingstijden gewoon door. Ook ‘De Ontmoeting’ op de Oranjehoek blijft geopend.

Vervoer blijft ongewijzigd doorgaan.

Inschrijven voor activiteiten kan nu al

Vanaf maandag 29 augustus opent Woej weer haar deuren van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 – 17.00 uur, inclusief de avondopenstelling. Alle activiteiten gaan vanaf die tijd weer beginnen, maar inschrijven kan nu al!

Dus heeft u zin in yoga, pilates, Bewegen Voor Ouderen, computerles, Nederlandse les, tekenen & schilderen, biljarten, edelsmeden en meer, schrijf u dan in. Op onze website (www.woej.nl onder ‘activiteitenkalender) vindt u alle activiteiten en informatie. Ook een inschrijfformulier staat online. Wilt u het liever handmatig invullen; dat kan op een van onze locaties.

Vrijwilliger worden bij Woej?

Alles wat we organiseren is vooral mogelijk door de hulp van vrijwilligers, daarom zijn nieuwe vrijwilligers altijd welkom!
Bij Woej zijn er zo’n 400 vrijwilligers, met veel verschillende werkzaamheden. Ze ondersteunen ouderen, schenken een lekkere kop koffie in een van onze wijk- en dienstencentra, vervoeren mensen die minder mobiel zijn, bieden hulp bij financiële problemen, geven taal- of computerles, helpen bij de Kledingbank en nog veel meer; de Woej-vrijwilligers zijn actief op vele fronten.
Wilt u graag iets voor anderen betekenen? Heeft u wat tijd over? Word dan vrijwilliger bij ons. Het is zinvol én gezellig! Kijk op onze website (www.woej.nl/themas/vrijwilligers) voor meer informatie en alle vacatures.

Heeft u vragen over de openstelling, de activiteiten of de vacatures? Bel dan op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 – 13.00 uur met 070 – 205 47 50 of kom langs op een van onze locaties.

Adressen wijk- en dienstencentra:
De Groene Loper, Van Royenstraat 2, 2273 VD Voorburg
Oranjehoek, Oranje Nassaustraat 1, 2271 SJ Voorburg
De Plint, Prins Frederiklaan 7, 2263 GZ Leidschendam