Bel ons tussen 9.00 en 13.00 op 070-205 47 50

Beperkte openstelling Woej in augustus  

PERSBERICHT

Woej is van 2 augustus tot en met 29 augustus van maandag tot en met vrijdag beperkt geopend van 9.00 – 15.30 uur.

Veel Woej-activiteiten hebben in deze periode een zomerstop. Het gaat dan om activiteiten op het gebied van sport, creativiteit, taallessen en dergelijke. Ook de Kledingbank is gesloten (van 9 t/m 29 augustus).

Activiteiten als koffie drinken, maaltijden, Sociaal Servicepunt, wandelclub en bewonersinitiatieven  gaan binnen de openingstijden gewoon door. Ook ‘De Ontmoeting’ op de Oranjehoek blijft geopend.

Inschrijven voor activiteiten kan nu al
Vanaf maandag 30 augustus opent Woej weer haar deuren van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 – 17.00 uur. Alle activiteiten gaan vanaf die tijd weer beginnen, maar inschrijven kan nu al!

Dus heeft u zin in yoga, pilates, Bewegen Voor Ouderen, computerles, Nederlandse les, tekenen & schilderen, biljarten, edelsmeden en meer, schrijf u dan in. Op onze website (www.woej.nl onder ‘activiteitenkalender) vindt u alle activiteiten en informatie. Ook een inschrijfformulier staat online. Wilt u het liever handmatig invullen; dat kan op een van onze locaties.

Vrijwilliger worden bij Woej?
Alles wat we organiseren is vooral mogelijk door de hulp van vrijwilligers, daarom zijn nieuwe vrijwilligers altijd welkom!
Bij Woej zijn er zo’n 400 vrijwilligers, met veel verschillende werkzaamheden. Ze ondersteunen ouderen, schenken een lekkere kop koffie in een van onze wijk- en dienstencentra, vervoeren mensen die minder mobiel zijn, bieden hulp bij financiële problemen, geven taal- of computerles, helpen bij de Kledingbank en nog veel meer; de Woej-vrijwilligers zijn actief op vele fronten.
Wilt u graag iets voor anderen betekenen? Heeft u wat tijd over? Word dan vrijwilliger bij ons. Het is zinvol én gezellig! Kijk op onze website (www.woej.nl/themas/vrijwilligers) voor meer informatie en alle vacatures.

Heeft u vragen over de openstelling, de activiteiten of de vacatures? Bel dan met 070 – 205 47 50 of kom langs op een van onze locaties.

Adressen wijk- en dienstencentra:
De Groene Loper,
Van Royenstraat 2, 2273 VD Voorburg
Oranjehoek, Oranje Nassaustraat 1, 2271 SJ Voorburg
De Plint, Prins Frederiklaan 7, 2263 GZ Leidschendam