Bel ons tussen 9.00 en 13.00 op 070-205 47 50

Appeltaartconcert in samenwerking met Het Residentieorkest in het Alzheimer Café Leidschendam-Voorburg

Op dinsdag 14 juni is er een mooie samenwerking tussen de Stichting Appeltaartconcerten, Alzheimer Nederland en een aantal muzikanten van het Residentie Orkest. Deze avond zal in het teken staan van een muzikale ontmoeting. Met appeltaart en klassieke muziek komen we naar u, onze bezoekers toe, om u aangenaam te raken en te ontroeren. De muzikanten van Het Residentieorkest spelen voor mensen met dementie en hun mantelzorgers  die niet (meer) in staat zijn om naar een concertzaal te gaan.

 Mantelzorgers, mensen met dementie en professionals zijn vanaf 19.00 uur van harte welkom in woonzorgcentrum De Mantel, Klaverweide 54, 2272 BV Voorburg. Het concert begint om 19.30 uur. De toegang is gratis.
Wij vragen u om u voor deze avond aan te melden, via cvdam@wzh.nl of telefonisch: 06 224 421 39.

Alzheimer Café Leidschendam-Voorburg
Het Alzheimer Café Leidschendam-Voorburg is een lokaal ontmoetingspunt voor mensen met dementie, familie, naasten, hulpverleners, studenten en andere betrokkenen of geïnteresseerden. Maandelijks geeft een deskundige binnen een bepaald thema uitleg en beantwoordt vragen. Dit alles in een ontspannen sfeer. Verder is er informatie aanwezig over de mogelijkheden voor hulp- en dienstverlening.

U bent elke tweede dinsdag van de maand (met uitzondering van juli en augustus) van harte welkom van 19.30 uur (deur open om 19.00 uur) tot 21.00 uur bij het Alzheimer Café Leidschendam-Voorburg, Florence De Mantel, Klaverweide 54, 2272 BV Voorburg. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.

Vragen over het Alzheimer Café? Bel dan met Conny van Dam 06 224 421 39.

Het Alzheimer Café Leidschendam-Voorburg  is een samenwerkingsproject van Alzheimer Nederland – regioafdeling Haaglanden, Florence, Woej, GGZ Rivierduinen  en WoonZorgcentra Haaglanden (WZH)