Bel ons tussen 9.00 en 15.00 op 070-205 47 50

Jonge helden

Zorg jij voor iemand in jouw omgeving? Bijvoorbeeld voor je vader, moeder, broer(tje) of zus(je) met een beperking, ziekte, verslaving of psychische problemen? Dan ben jij een Jonge Held!

Jonge Helden zijn jonge mensen die zorgen hebben voor of over iemand in hun directe omgeving. Voor jou is het misschien heel normaal, maar eigenlijk ben je een held! Want jij maakt het verschil voor degene waar je voor zorgt.

Dat zorgen voor een ander is niet altijd makkelijk. Wil jij hier graag een keertje over praten? Of heb je vragen over alles wat bij het zorgen en je eigen leven komt kijken? Dan kun je contact opnemen met ons. Wij kunnen jou helpen met je vragen of als je gewoon een keer wilt praten. Dat mag ook via de mail of WhatsApp als je dat prettiger vindt.

Misschien weet je niet zeker of je een Jonge Held bent. Ook dan mag je altijd contact met ons opnemen.

Contact
Stuur een mailtje naar: jongehelden@woej.nl
Bel of WhatsApp naar telefoonnummer: 06-30 21 26 58
Je kunt ons ook volgen op Instagram: jongeheldenlv

Dag van de mantelzorg – zaterdag 9 november
Tijdens de Dag van de Mantelzorg wordt er natuurlijk ook een (gratis) activiteit voor de Jonge Helden georganiseerd. Op zaterdag 9 november gaan we karten, lasergamen en friet eten bij de Uithof. We vertrekken om 17.00 met busvervoer vanaf het Raadhuisplein 1 en zijn rond 21.00 weer daar terug.
Wil jij mee? Meld je dan snel aan want er is beperkt plek.

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar jongehelden@woej.nl. Vermeld daarbij je voor- en achternaam, mailadres, telefoonnummer, lengte (i.v.m. het karten) en je leeftijd (ook i.v.m. het karten).
Vergeet niet je identiteisbewijs mee te nemen voor het karten!

Ben je 16 jaar of jonger? Dan is een toestemmingsformulier nodig. Deze krijg je per mail toegestuurd en moet je op 9 november meenemen.

Dit bericht bekijken op Instagram

9 NOVEMBER – SAVE THE DATE! 🏎 Er staat weer een fantastisch leuk uitje op de planning: karten, lasergamen en friet eten bij de Uithof! 🏎 Om 17 u vertrekken we vanaf het Raadhuis in Leidschendam en rond 21 u zijn we weer terug. 🏎 Binnenkort kunnen jullie je opgeven! Maar schrijf het nu alvast met grote blokletters in je agenda. De leeftijd is 10+! 🏎 Wie zal er winnen…🏆 🏎 Natuurlijk speciaal voor jonge helden: jongeren die opgroeien met zorgen voor of over iemand in het gezin. Jullie verdienen een ontspannen en leuke avond!🙏🏻 🏎 #Woej #SenW #JongeHelden #jongemantelzorgers #dagvandemantelzorg #deUithof #DenHaag #busvervoer #karten #lasergamen #friet #ontspanning #gezelligheid

Een bericht gedeeld door Jonge Helden LV (@jongehelden) op