Bel ons tussen 9.00 en 13.00 op 070-205 47 50

Sociaal juridische hulp

Sociaal juridische hulp, samen een oplossing zoeken

Heeft u juridische problemen, en weet u niet hoe u het moeten oplossen? De juridische vrijwilligers van Woej helpen u graag. Zij geven u informatie en advies, kunnen helpen bij het schrijven van bezwaarschriften of doorverwijzen naar een advocaat of andere hulpverlener. Onze deskundige vrijwilligers hebben brede kennis van sociale wet- en regelgeving. Zij kijken met u naar wat u nodig heeft.

 

 

Kom naar het juridisch spreekuur

Onze juridische vrijwilligers houden 4 spreekuren, waarvan 1 in de avond, op de diverse locaties van Woej in de gemeente Leidschendam-Voorburg. De hulpverlening vindt plaats op vrijwillige basis en op uw eigen verzoek. Naast het praktische gedeelte bieden de juridische hulpverleners ook een luisterende oor. In overleg met u kunnen zij u ook doorverwijzen, bijvoorbeeld naar het maatschappelijk werk.

 

Maak een afspraak met de Sociaal Juridische Hulp

Om u te kunnen helpen maakt u een afspraak met een van onze sociaal juridische vrijwilligers via WDC Oranjehoek. Bel 070 – 205 47 50 of stuur een e-mail naar info@woej.nl. U kunt op onderstaande locaties, op verschillende dagen terecht.

  • WDC De Groene Loper, Van Royenstraat 2, 2273 VD Voorburg op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag
  • WDC De Plint, Prins Frederiklaan 7, 2263 GZ Leidschendam op maandagavond
  • WDC Oranjehoek, Oranje Nassaustraat 1, 2271 SJ Voorburg op maandag

 

Vrijwilliger Sociaal Juridische Hulp worden?

Heeft u ruime ervaring met juridische zaken, bent u op de hoogte van de wet- en regelgeving en kunt u alles rond om de zaak van de cliënt helder uitleggen? Dan is vrijwilliger Sociaal Juridische Hulp misschien iets voor u. Geïnteresseerd? Bel 070 – 205 47 50 of stuur een e-mail naar info@woej.nl.