Bel ons tussen 9.00 en 16.00 op 070-205 47 50

Buurtbemiddeling

Buurtbemiddeling helpt bij overlast 

Heeft u geluidsoverlast van uw buren, bijvoorbeeld vanwege harde muziek, ligt er rommel in trappenhuis of plantsoen, of zijn er overhangende takken in uw tuin? Of heeft u te maken met vernieling, stank, parkeeroverlast, sloopauto’s in de straat of pesterijen door buren of buurtbewoners? Schakel dan de buurtbemiddelaars in. Een team van speciaal opgeleide vrijwilligers brengen als bemiddelaar ruziënde buren weer met elkaar in gesprek. Zo kunnen de buren met elkaar een oplossing vinden voor het probleem. Buurtbemiddeling is voor bewoners kosteloos.

Neem contact op met Buurtbemiddeling

Buurtbemiddeling is een dienst van Woej in samenwerking met de gemeente Leidschendam-Voorburg, de lokale woningbouwcorporaties Vidomes en WoonInvest. Meer informatie of contact opnemen met Buurtbemiddeling? Bel dan de coördinator Buurtbemiddeling 06 – 333 709 38 of stuur een e-mail naar buurtbemiddeling@woej.nl.

Zelf als bemiddelaar aan de slag?

Wilt u als buurtbewoner een bijdrage leveren aan de leefbaarheid van uw buurt, dan is buurtbemiddelaar misschien iets voor u? Wat we vragen van buurtbemiddelaars?

  • Goed kunnen luisteren
  • Het geheimhouden van de informatie
  • Flexibel inzetbaar
  • Tijd om trainingen te volgen

Heeft u bovendien een open en respectvolle houding en kunt u zich onpartijdig opstellen, neem dan contact op met de coördinator Buurtbemiddeling 06 -333 709 38 of stuur een e-mail naar buurtbemiddeling@woej.nl.