Ga direct naar de inhoud (accesskey: i)

Woej

 


Particulier vervoer

Dit vervoer van deur tot deur is bestemd voor inwoners van de gemeente Leidschendam-Voorburg die geen gebruik kunnen maken van het openbaar vervoer vanwege gezondheidsklachten of handicap. Het lidmaatschap van de Vervoersdienst kost  € 18,70 per jaar per woonadres. Het vervoer vraagt u één werkdag van tevoren aan bij de centrale van uw eigen woonplaats, van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 uur en 11.00 uur.
  • De Centrale Voorburg, tel: 317 56 34
  • De Centrale Leidschendam, tel: 317 56 26

Vrijwilligersvervoer op maat

De Vrijwillige Vervoerdienst van Woej is geen taxibedrijf maar een dienst, uitgevoerd door vrijwilligers. Zij vervoeren ouderen en gehandicapten van deur tot deur. Het vervoer is bedoeld voor sociale en recreatieve doeleinden of voor een bezoek aan een dokter, fysiotherapeut of tandarts. De vrijwilligers rijden in principe tussen 9.00 en 17.00 uur.

Onze werkwijze
  • Het vervoer dient u één werkdag van tevoren aan te vragen, tussen 9.00 uur en 11.00 uur.
  • Zorg dat u klaar staat op de door u opgegeven tijd.
  • Rechtstreekse ritafspraken met chauffeurs zijn niet toegestaan en niet verzekerd.
  • Voor vervoer voor specifieke en frequente behandelingen in een ziekenhuis bent u wellicht verzekerd. Informeer naar de voorwaarden van uw ziektekostenverzekeraar en maak dan gebruik van deze taxiregeling.
Het tarief binnen Leidschendam-Voorburg
Retour € 5,50 p.p. (enkeltje € 3,00).

Dit tarief geldt voor maximaal twee personen vanaf hetzelfde woonadres, een extra tussenstop kost € 2,50.

Ritten buiten de gemeente in de regio

Onze chauffeurs rijden ook buiten de gemeente. U betaalt voor deze ritten een voorrijtarief van € 2,00 plus een kilometertarief van € 0,44 per gereden km. De chauffeur wacht maximaal 2 uur op u. Als de chauffeur deze afstand twee keer moet rijden, bijv. wanneer er meer dan 2 uur tussen de heen- en terugrit zit, betaalt u twee maal de ritprijs. Vraag de centrale naar de prijs!

Ritten verder dan 50 kilometer
Voor ritten verder dan 50 kilometer buiten Leidschendam-Voorburg kunt u een aanvraag indienen, u krijgt dan een prijsberekening aangeboden. U dient deze rit minimaal twee werkdagen van tevoren aan te vragen.

Stompwijk
Deze ritten vraagt u aan bij de centrale van Leidschendam. De voorrijdkosten naar Stompwijk worden door Woej rechtstreeks aan de chauffeur betaald. U betaalt alleen een kilometerprijs ad € 0,44 per km.

Betalingen
Alle ritten dienen contant aan de chauffeur te worden afgerekend, ook het parkeergeld.

Ziekenhuizen en verpleeghuizen
Voor ritten naar ziekenhuizen en verpleeghuizen in de regio hebben wij vaste tarieven retour. De chauffeur wacht bij bestemmingen buiten Leidschendam en Voorburg maximaal twee uur op u. U kunt de prijzen vinden in de folder particulier vervoer.

 

Folder particulier vervoer

Alle informatie over de vervoersdienst vindt u ook in de folder. U kunt hem hier downloaden.

Klik hier voor het inschrijfformulier.